Dárkový poukaz v hodnotě 200 Kč
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dárkový poukaz v hodnotě 200 Kč

Rádi byste udělali někomu blízkému radost a nevíte, co by ho z naší nabídky korálků, komponentů, návinů a pomůcek nejvíce potěšilo? Darujte jim tento poukaz v hodnotě 200 Kč, a budou si u nás moci sami vybrat! Detailní podmínky nákupu a použití poukazu naleznete níže v detailním popisu.

7,75 $ s DPH 7,75 $ bez DPH

Rádi byste udělali někomu blízkému radost a nevíte, co by ho z naší nabídky korálků, komponentů, návinů a pomůcek nejvíce potěšilo? Darujte jim tento poukaz v hodnotě 200 Kč, a budou si u nás moci sami vybrat! 

Podmínky nákupu poukazu:

  • Poukaz v hodnotě 200 Kč je nutno uhradit v plné neredukované výši
  • Pro jeho nákup tak nelze uplatit žádné slevové poukazy (ať už na konkrétní částky, nebo na procentuelní slevy). Pokud je však zákazník přesto při nákupu použije, budou mu z objednávky odečteny a částka do plné výše poukazu bude doúčtována.
  • Na kupní cenu poukazu nemají vliv žádné slevy ze zákaznických skupin, věrnostního programu, ani velkoobchodního režimu. 
  • V případě, že bude poukaz v objednávce zakoupen jako jediná položka, zvolte prosím jako způsob dopravy Osobní odběr. Poukaz Vám v takovém případě bude zaslán na e-mail ve formátu PDF.
  • Pokud bude poukaz zakoupen spolu s dalším zbožím z e-shopu, tak bude přiložen v tištěné podobě k zásilce.

Podmínky uplatnění poukazu:

  • Dárkový poukaz je možné uplatnit do 1 roku od vystavení poukazu a konečné datum platnosti bude uvedeno na poukazu.
  • Pro uplatnění poukazu je potřeba jeho kód vepsat do kolonky "Slevové kódy" v nákupním košíku. Kód Dárkového poukazu bude uveden na jeho čelní straně.
  • Při nákupu je potřeba slevový kupon využít z plné výši k jedné objednávce. Pokud nebude celá hodnota poukazu uplatněna, zbývající nevyužitá část jeho hodnoty propadá.
  • V případě, že by zákazník požadoval po vytvoření objednávky, u které byl k její úhradě použit Dárkový poukaz, jakékoliv dodatečné úpravy, jsou úpravy možné pouze v takovém případě, kdy nedojde k absolutně žádné změně hodnoty celkové hodnoty zboží v objednávce.
  • Pokud by úpravy objednávky hrazené Dárkovým poukazem znamenaly změnu celkové částky za zboží, muselo by dojít ke zrušení objednávky a jejímu vytvoření znovu. Dárkový poukaz v takovém případě vytvoří provozovatel e-shopu znovu, ovšem pouze do té výše, do jaké byl uplatněn v rušené objednávce. Pokud by tak např. z poukazu nebylo využito 1,50 Kč, které by při vytvoření rušené objednávky zákazníkovi propadly, není možné se následně dodatečnými úpravami objednávky, ani přímým zrušením objednávky domáhat vystavené Dárkového poukazu v původní plné výši - ta bude o 1,50 Kč redukována. 
DARPO-1
0.03 kg
49988 ks/g

.

Jak poznat dobarvené minerály, umělé minerály a napodobeniny? Ideální je, udělat si jednoduchý kladívkový test.

.

  • Jak si správně vybrat?

  • Jaký je rozdíl mezi voskováním, barvením, žíháním?

  • Proč korálky barví?

  • Jde proti tomu něco dělat?

  • Kladívkové testy Nefritu, Achátu, Malachitu, Opalitu, Azuritu, Tyrkysu, Tyrkenitu, Larimaru, Hematitu a Korálu

  • Proč při nákupu korálků jsou na jedné šňůrce různě barevné kvality od jednoho minerálu?

.

Série videí, která Vám pomůhou orientovat se při výběru korálků. Podívejte se na kladívkové testy, kde ukážeme rozdíly v pravých minerálech, syntetických náhražkách a v plastových napodobeninách minerálů. Naštěstí na eshopu korálky Katlas máme vše jasně označené, nikdy neklameme. To je jistota, kterou na jiných eshopech těžko najdete.

Čas od času se setkáme s tím, že si někdo stěžuje na to, že si objednal minerál v nějaké barvě a že některé minerály mají trochu jiný odstín, nebo skvrnky.Jak se při výběru orientovat? Je potřeba pochopit, že surové minerály nikdy nejsou stejné. A je to důkaz toho, že nejde o napodobeninu či syntetiku. Na eshopu korálky Katlas se setkáte s více třídami kvalit, které tyto dotazy řeší.

Po shlédnutí videí budete mít přesně informace a budete se umět orientovat na všech e-shopech s prodejem minerálních korálků.

.
Nezapomeňte si kliknout na odběr našeho YouTube kanálu. Neutečou Vám žadná důležitá videa a odborné rady, které z Vás udělají experta na korálkování.

.

.

.