Jmenuji se Ondřej Šilhánek a výrobě bižuterie se věnuji 15 let. Za dosavadní kariéru jsem vyzkoušel mnoho různých technik a úspěšně je i kombinoval. V posledních letech se věnuji především technice kroužkování (chainmaille) a vracím se i k počátkům tvorby, jmenovitě drátování. Vystupuji pod přezdívkou Štígro.

 
Sort by:
  • Valentýnská sada Srdce z ametystu
    Valentýnská sada Srdce z ametystu
    711 Views Liked

    Za pár týdnů tu máme opět svátek zamilovaných. A my si v dnešním návodu k této příležitosti vyrobíce celou tématickou sadu ve výrazné fialové barvě. Jste připraveni začít?

    Read more
  • Záložky do knih pro chvíle pohody
    Záložky do knih pro chvíle pohody
    1981 Views Liked

    Vzít si rozečtenou knížku, vypnout okolní svět a užívat si pohody při čtení. Jak to ještě zpříjemnit? Hezkou záložkou, která bude oblíbenou knížku hlídat do doby, než se k ní vrátíme. A v dnešním návodu si vyrobíme rovnou dvě záložky!

    Read more
  • Návod na kroužkovanou klíčenku s gravírovaným přívěskem
    Návod na kroužkovanou klíčenku s gravírovaným přívěskem
    1060 Views Liked

    Korálky Katlas nabídli gravírování vlastních motivů na různé komponenty. Naprosto skvělá služba, díky které mám originální klíčenky a v dnešním návodu Vás je naučím vyrábět také.

    Read more
  • Minerální náušnice z lanek
    Minerální náušnice z lanek
    458 Views Liked

    Dnes Vám představím další oblíbené náušnice z mé tvorby. V minulosti jsem je vyráběl z voskovaných skleněných perliček, ovšem jak Vám dnes ukážu, vypadají skvěle i z minerálních korálků. Jsou jednoduché na výrobu a protože se blíží Vánoce, jsou i milým dárkem. A jak víme, vlastnoručně vyrobené dárky jsou nejlepší.

    Read more
  • Návod na náušnice Hrozny s minerálními korálky
    Návod na náušnice Hrozny s minerálními korálky
    1109 Views
    1 Comment
    (5.0)
    Liked

    Když jsem ve svých začátcích kolem roku 2005 vymyslel tyto náušnice, vůbec jsem netušil, že budou v mé nabídce celou dobu až do dnešních dní. Vlastně i do budoucna, protože jsou stále oblíbené. K jejich výrobě stačí základní běžný materiál a minerální korálky. Vyrobíte si je se mnou?

    Read more
Showing 13 to 17 of 17 (2 Pages)