Sort by:
  • Skleněné korálky a jejich tajemství
    Skleněné korálky a jejich tajemství
    373 Views Liked

    Taky už vás někdy napadlo, kolik je asi druhů korálků nebo jak se právě tento korálek vyrábí? Přiznám se, že mne ano. Pokaždé, když vidím nějaký „zajímavý kousek“, pomyslím na to, jak se asi vyrábí, kdo a kde ho vyrobil. Proto jsem pro vás sepsala alespoň pár základních druhů, u kterých si poodhalíme jejich tajemství.  

    Read more
  • Jak pečovat o nerezové šperky?
    Jak pečovat o nerezové šperky?
    1120 Views Liked

    Jak pečovat o nerezové šperky, aby byly stále krásné? Nerezové šperky jsou velmi oblíbené a populární. To i díky tomu, že jsou hypoalergenní, nedráždí pokožku, nevytvářejí na pokožce barevné skvrny a ani do těla nám neuvolňují škodlivé látky. Také jsou atraktivní svým vysokým leskem, pevností a nadčasovou krásou. Tyto doplňky se hodí téměř ke všemu. Aby nám jejich krása dlouho vydržela, je potřeba se o ně dobře starat a občas jim dopřát trošku údržby. V tomto článku vám dáme pár tipů, jak s...

    Read more
  • Fotoreportáž z Drátenických Choltic 2022
    Fotoreportáž z Drátenických Choltic 2022
    1144 Views Liked

    O víkendu 10.-12.6.2022 proběhl druhý ročník skvělé akce Drátenické Choltice. Na nádvoří choltického zámku prezentovalo svoji tvorbu velké množství dráteníků a drátenic. Samozřejmě mnozí z nich jsou zároveň i korálkářky a korálkáři. Doufám, že touto reportáží z akce předám tu úžasnou kreativní atmosféru i Vám.

    Read more
  • Suncatcher Tutorial for Beginners
    Suncatcher Tutorial for Beginners
    4609 Views
    1 Comment
    (5.0)
    Liked

    You may have noticed that we offer you a range of new beautiful highly reflective glass pendants. Because we love to follow the beautiful creations in our customer community, we've noticed that as the summer sun approaches, so does the popularity of so-called dreamcatchers. So we decided to join in and show you how to make one.

    Read more
  • Záložka do knih za vysvědčení
    Záložka do knih za vysvědčení
    1539 Views Liked

    Školní rok je nekompromisně v cílové rovince a mnozí rodiče i prarodiče řeší otázku, jak odměnit svého malého školáka. V dnešním návodu Vám nabízím inspiraci na odměnu pro malou slečnu. Záložka do knihy je oblíbená a velice praktická drobnost. Navíc s dlouhodobým využitím a didaktickou hodnotou, protože nenásilně podněcuje zájem o knihy.

    Read more
  • Nová služba proměřování XRF spektrometrem
    Nová služba proměřování XRF spektrometrem
    2107 Views Liked

    Přesná, nedestruktivní a rychlá analýza bižuterních kovů, některých minerálních korálků, drahých kovů či dětských hraček.

    Read more
  • May Earrings Made of Ring Hoop Earring Findings
    May Earrings Made of Ring Hoop Earring Findings
    1690 Views Liked

    We can buy some jewellery making findings by thousands and still not have enough. If people like working with them and they are pretty, they sell out quickly. On the other hand, lesser-known components sadly lay in a box and collect dust - not because they aren't pretty, but because people often don't know what to do with them. Yet they can be made into such beautiful jewellery! Today we're going to take a look at one such lesser-known component the Ring Hoop Earring Findings (co called Creole)

    Read more
  • Creative children's day gift
    Creative children's day gift
    3941 Views Liked

    Can't find a meaningful gift for your little ones on Children's Day? Give them a creative set that will keep them happy all holiday long!

    Read more
  • How to make Feather Earrings DIY
    How to make Feather Earrings DIY
    2319 Views Liked

    Feather earrings are a hot item in the fashion world this spring. They're a great bold accessory, but they can just as easily be toned down. With just a few tools and materials, you can make your own pair of trendy feather earrings.

    Read more
  • Náušnice z dračích šupin a kroužků
    Náušnice z dračích šupin a kroužků
    664 Views Liked

    V dnešním návodu Vám představím základní práci s dračími šupinami a jejich spojování pomocí kroužků. Nebojte, pokud si na lov draka netroufáte, dají se i koupit ;-) Výsledkem budou tyto lesklé náušnice v sytých barvách. Zvolil jsem barvy ohnivého draka, tedy oranžovou a červenou barvu. Pojďme tvořit!

    Read more
  • Cowrie shell necklace
    Cowrie shell necklace
    1884 Views Liked

    Make a beautiful Cowrie shell necklace and earrings with us   This necklace with earrings set will be great with summer dresses, shorts, tops, t-shirts, but also on the beach with swimwear. The advantage is also that it will, thanks to its natural colouring, go nicely with everything and will set the right mood:-) And it will look beautiful on tanned skin... If you like to be creative, take a look at the list of all necessary components and detailed instructions how to do it:-)  

    Read more
  • Konec kouzlení se slevami na e-shopech s korálky a bižuterními komponenty?
    Konec kouzlení se slevami na e-shopech s korálky a bižuterními komponenty?
    3115 Views Liked

    Konečně jsme se opět přiblížili k Evropě co se týče zákonů a slušného podnikatelského jednání. Aneb konec kouzlení s cenami.

    Read more
Showing 97 to 108 of 359 (30 Pages)