• barva
Syntetický zmatnělý měsíční kámen - ∅ 8 mm - kulička
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Syntetický zmatnělý měsíční kámen - Ø 8 mm - kulička

Tromlované korálky ve tvaru kuliček ze syntetického zmatnělého měsíčního kamene o průměru 8 mm s dírkou pro průvlek o průměru 1 mm. Korálky jsou tvořeny ze dvou čirých částí s odlišným indexem lomu, mezi kterými je nanesena barva. Na jejich rozhraní vzniká při dopadu světla duhový efekt a korálky se lesknou velmi podobně jako minerální měsíční kámen.

Země původu: Čína

UVEDENÁ CENA JE ZA 1 KS.

0,27 $ s DPH 0,27 $ bez DPH

Tromlované korálky ve tvaru kuliček ze syntetického zmatnělého měsíčního kamene o průměru 8 mm s dírkou pro průvlek o průměru 1 mm. Korálky jsou tvořeny ze dvou čirých částí s odlišným indexem lomu, mezi kterými je nanesena barva. Na jejich rozhraní vzniká při dopadu světla duhový efekt a korálky se lesknou velmi podobně jako minerální měsíční kámen. Korálky jsou vyrobeny ze dvou čirých polokoulí ze sytetického křišťálu, mezi které bylo před jejich stavením nanesena barva a obě poloviny korálků k sobě byly následně za vysoké teploty přitaveny, čímž je zamezeno jejich rozpojení.

Vlivem barevného nastavení monitoru se může barva zboží lehce lišit od skutečnosti.

Země původu: Čína

MIN-8-279-2
0 kg
419 ks/g
911366445678
Parametry
Váha
cca 1 g
Materiál
Drahý kámen nebo minerál
Tvar
Kulička
Druh minerálu
Měsíční kámen

Šesti dílná série videí, která Vám pomůže orientovat se v popisech, nejen na e-shopech z Číny.

.

  • Podvody na Aliexpressu při prodeji minerálních korálků

Podvody při prodeji minerálních korálků. Na co si dát pozor? Jak se podvádí na Fleru a jiných internetových portálech? Co lze na AliExpress pančovat, to se pančuje. Proto Korálky Katlas v žádném případě na AliExpressu nenakupují. Dováží pouze kvalitní minerály. A tak kde je o napodobeniny, je jasně uvedeno, že jde o napodobeninu či syntetiku.

.

Jak se pančuje TYRKYS?
Jak se podvádí při prodeji HOWLITU?
.Jak se pančuje CHRYZOKOL?
Napodobeniny LAPIS LAZURI.
Jak se podvádí při prodeji AZURITU?
Jak se pančuje ČAROIT?
Jak se podvádí při prodeji LÁVY?
Jak se pančuje JANTAR?
Jak se podvádí při prodeji HEMATITU?

.

.

.

..

.

.

Jak poznat dobarvené minerály, umělé minerály a napodobeniny? Ideální je, udělat si jednoduchý kladívkový test.

.

  • Jak si správně vybrat?

  • Jaký je rozdíl mezi voskováním, barvením, žíháním?

  • Proč korálky barví?

  • Jde proti tomu něco dělat?

  • Kladívkové testy Nefritu, Achátu, Malachitu, Opalitu, Azuritu, Tyrkysu, Tyrkenitu, Larimaru, Hematitu a Korálu

  • Proč při nákupu korálků jsou na jedné šňůrce různě barevné kvality od jednoho minerálu?

.

Série videí, která Vám pomůhou orientovat se při výběru korálků. Podívejte se na kladívkové testy, kde ukážeme rozdíly v pravých minerálech, syntetických náhražkách a v plastových napodobeninách minerálů. Naštěstí na eshopu korálky Katlas máme vše jasně označené, nikdy neklameme. To je jistota, kterou na jiných eshopech těžko najdete.

Čas od času se setkáme s tím, že si někdo stěžuje na to, že si objednal minerál v nějaké barvě a že některé minerály mají trochu jiný odstín, nebo skvrnky.Jak se při výběru orientovat? Je potřeba pochopit, že surové minerály nikdy nejsou stejné. A je to důkaz toho, že nejde o napodobeninu či syntetiku. Na eshopu korálky Katlas se setkáte s více třídami kvalit, které tyto dotazy řeší.

Po shlédnutí videí budete mít přesně informace a budete se umět orientovat na všech e-shopech s prodejem minerálních korálků.

.
Nezapomeňte si kliknout na odběr našeho YouTube kanálu. Neutečou Vám žadná důležitá videa a odborné rady, které z Vás udělají experta na korálkování.

.

.

.