Autoři

  • Standa Vavřík (255 příspěvky)

    Jmenuji se Standa a v Korálkách Katlas mám na starosti vše okolo on-line aktivit. Více se o mne dozvíte zde: stanislavvavrik.cz

    Zobrazit příspěvky
  • Ondřej Šilhánek (17 příspěvky)

    Jmenuji se Ondřej Šilhánek a výrobě bižuterie se věnuji 15 let. Za dosavadní kariéru jsem vyzkoušel mnoho různých technik a úspěšně je i kombinoval. V posledních letech se věnuji především technice kroužkování (chainmaille) a vracím se i k počátkům tvorby, jmenovitě drátování. Vystupuji pod přezdívkou Štígro a stojím za značkou Šperky Štígro.

    web: www.sperkystigro.cz

    fb: www.facebook.com/sperkystigro

    IG: www.instagram.com/sperkystigro

    Zobrazit příspěvky
  • Katlas Beads prodejna (13 příspěvky)
    Znáte naši prodejnu v Ostravě? Přinášíme Vám příběhy z prodejny, seznamujeme Vás s akcemi v kreativní dílně a informujeme o aktualitách a to nejen z prodejny.
    Zobrazit příspěvky
  • Kateřina Vojtková (12 příspěvky)

    Ráda tvořím z minerálů. Miluji minerály a patřím mezi ty, kteří věří, že mohou v souladu s vírou v uzdravení pomáhat. V Korálkách Katlas mám na starosti psaní článků a inspirujících textů. Také si se mnou můžete popovídat na sociálních sítích Korálků Katlas, kde tvořím obsah.  

    Miluji slovíčkaření. Skládám písmenka do originálních, odborných, zábavných, poučných i prodejních textů, článků, popisků i básniček...Neustále něco vymýšlím, kutím, dělám si stohy poznámek a užívám si to. Více se o mne dozvíte zde: www.kateřinavojtokova.cz 

    Zobrazit příspěvky
  • Ilona Šplíchalová (11 příspěvky)

    Jsem Ilona Šplíchalová a tvořím pod značkou Naslouchej svojí duši, kterou se prolínají jak mé šperky z minerálů, tak i mé autorské knihy a karty, které mohou zvídavým duším přinášet odpovědi na spousty životních otázek. Mé šperky skládám tak, aby kromě krásy přinášely svým složením z různých minerálů i potěchu pro tělo i duši.

    Více se o mne dozvíte na: www.ilonasplichalova.cz

    Na Facebook stránce: Naslouchej svoji duši

    Na Instagramu: naslouchej_svoji_dusi

    Zobrazit příspěvky
  • Monika Kuldová (7 příspěvky)

    Již několik let se věnuji REIKI, józe a meditaci. Díky tomu, že jsem si obojí zamilovala napadlo mě vytvořit šperky, které mají právě energii reiki. Mohu je očistit od negativních energií a ještě vám přidat energii, kterou právě potřebujete. Občas někdo napíše, zda bych mohla harmonizovat nějakou situaci nebo událost, vše je možné na dálku. Nadšení z každého nového originálního výrobku mě provází i po několika letech. Nejraději mám zakázky na míru a vymýšlení nových projektů. Pokud si nejste jisti, jaký šperk je pro vás nebo vaše blízké ten pravý, napište a společně něco vymyslíme.

    Více zde: www.reikiprovsechny.cz

    IG: reikiprovsechny

    FB: REIKI pro všechny

    Zobrazit příspěvky
  • Kateřina Hladišová (6 příspěvky)

    Jsem maminkou jednou neposedné cácorky, pomáhající bytost nejen profesně, kreativní duše, blíženec, věčný snílek a milovník přírody. Pocházím ze severu Čech.

    Ve volných chvílích tvořím s láskou a péčí šperky z minerálních korálků a jiné osobní amulety z minerálů. Tvořím na přání, dle vlastní intuice a nacítění se na dušičku pro kterou tvořím. S pokorou a vděčností se snažím přistupovat ke každému kousku, který mi projde pod rukama.

    Kameny se staly mou velkou láskou, pomáhají mi v těžkých chvílích a jsou mi také průvodci v těch nejkrásnějších momentech.

    Mé tvoření najdete na Facebooku pod názvem Atelier KAIRA

    Zobrazit příspěvky
  • Kristýna Vavříková (6 příspěvky)
    Jmenuji se Kristýna a pracuji v administrativě eshopu Korálky Katlas. Ráda se věnuji různým kreativním činnostem, včetně výroby šperků. A když je člověk přímo u zdroje, inspirace nikdy nechybí! :D
    Zobrazit příspěvky
Showing 1 to 8 of 24 (3 Pages)